Asumiskodit

Tuiskun työskentelyn pohjana on kiintymyssuhdeteoria.

Tuiskun yksiköt ovat vahvasti resursoituja. Yksiköiden vahvuuksia ovat psykiatrinen ja neuropsykiatrinen osaaminen. Yksiköissä on    myös kehitysvammaosaamista.

Tuiskun henkilöstöön kuuluu sosiaalityöntekijä, sosionomeja AMK, sairaanhoitajia AMK, toimintaterapeutti, lähihoitajia sekä nuoriso- ja vapaa-ajanohjaajia. 

Tuisku kouluttaa henkilöstöään yksilölliset toiveet ja yksikön tarpeet huomioon ottaen. Jokaisessa yksikössä on vähintään kaksi neuropsykiatrista valmentajaa.

Tuiskulla on laaja kontaktiverkosto. Ostopalveluna käytetään mm. lasten- ja nuorisopsykatrian erikoislääkärin, psykologien sekä terapeuttien palveluita.

Asumiskoti Tuisku

Asumiskoti Tuisku on 14-paikkainen lastensuojelun erityisyksikkö Kurikan Jurvassa Etelä-Pohjanmaalla. Yksikössä on kaksi Kurikan sivistystoimen alaista pienluokkaa. Tuisku sijaitsee hyvien ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksien äärellä. Tuiskussa on oma liikuntasali ja punttisali.

Asumiskoti Pyry

Asumiskoti Pyry on 7-paikkainen lastensuojelun erityisyksikkö Vaasan Vähässäkyrössä Pohjanmaalla. Yksikkö sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella Vähänkyrön keskustan läheisyydessä. Laajennettu omakotitalo joen rannalla tarjoaa kodinomaisen asumisen.

Asumiskoti Viima

Asumiskoti Viima on 7-paikkainen lastensuojelun erityisyksikkö Vaasassa Pohjanmaalla. Viimassa on Vaasan sivistystoimen alainen pienluokka. Yksikkö sijaitsee taajaman ulkopuolella omakotitaloalueella. Vaasassa on monipuoliset mahdollisuudet toisen asteen opinnoille. Yksikön tilat mahdollistavat turvallisen arjen ja itsenäistymisen harjoittelun.

Asumiskoti Tuuli

Asumiskoti Tuuli on 7-paikkainen lastensuojelun erityisyksikkö Hangossa Uudellamaalla. Yksikkö sijaitsee rauhallisella alueella noin 10 kilometriä Hangon keskustan palveluista. Luonnon helmassa olevan yksikön välittömässä läheisyydessä on loistavat retkeilymahdollisuudet meren äärellä. Yksikkö on kaksikielinen.